Novosti

Pacijenti o debljini – intimne priče o borbi protiv viška kilograma

Pacijenti o debljini - intimne priče o borbi protiv viška kilograma
Pacijenti o debljini tribina je održana u sklopu 2. Adriatic simpozija o debljini, na kojoj smo čuli priče pacijenta s dijagnozom debljine.

Pacijenti o debljini – naziv je okruglog stola održanog na završnici 2. Adriatic simpozija o debljini održanog u opatijskom Centru Gervais. Riječ je o javnoj tribini namijenjenoj svim zainteresiranim građanima koji su poslušali intimne priče sedmoro pacijenta s dijagnozom debljine.

Leonida Domijan Fišter moderirala je još jednu u nizu tribina u kojoj je ovaj put sa sudionicima razgovarala o suočavanju s dijagnozom debljine i liječenju.

S publikom i stručnim sudionicima simpozija svoje su priče podijelili: Ivan Dražić, Slađana Gajić, Alison Komadina, Dajana Milevoj, Hana Božičević, Krunoslav Čovo i Branimir Benčić.

Među ostalim, tijekom okruglog stola Pacijenti o debljini bilo je riječi o individualnim nastojanjima u borbi protiv viška kilograma, uspjesima i neuspjesima, uključivanjem jednog ili više stručnjaka, manjoj ili većoj potpori okoline te o problemima unutar zdravstvenog sustava.

Podijelite objavu:

Nove objave

Prijavite se na naš bilten