Novosti

Obilježavanje Dana državnosti: Zapalio sam svijeću u čast branitelja

Obilježavanje Dana državnosti Zapalio sam svijeću u čast branitelja - Davor Štimac (1)
Obilježavanje Dana državnosti prilika je da odamo počast svim herojima koji su omogućili budućim generacijama život u današnjoj Hrvatskoj.

Povodom obilježavanja Dana državnosti, prisustvovao sam svečanom događaju na Mostu hrvatskih branitelja. Tom prilikom, zapalio sam svijeću u čast onih koji su dali svoje živote za slobodu naše domovine. U prisustvu građana, predstavnika lokalnih vlasti i članova obitelji poginulih branitelja, održan je čin polaganja vijenaca. Obilježavanje Dana državnosti prilika je da odamo počast svim herojima koji su svojom hrabrošću i nesebičnošću omogućili budućim generacijama život u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

Obilježavanje Dana državnosti Zapalio sam svijeću u čast branitelja - Davor Štimac 2
Obilježavanje Dana državnosti prilika je da odamo počast herojima

Ovaj emotivan trenutak podsjetio nas je na hrabrost i požrtvovnost hrvatskih branitelja koji su se borili za neovisnost i suverenitet naše zemlje. Polaganje vijenaca simbol je trajne zahvalnosti i poštovanja prema njihovoj žrtvi. Današnji dan je ujedno prilika da se prisjetimo važnosti očuvanja naše povijesti i vrijednosti koje su nas oblikovale kao narod.

Podijelite objavu:

Nove objave

Prijavite se na naš bilten