Novosti

Najnovija objava

Moglo bi vas zanimati

Domovi za starije i nemoćne za sve kojima trebaju

Domovi za starije i nemoćne za sve kojima trebaju

Tisuće umirovljenika prima mirovinu nižu od 300, a većini iznosi od 340 do 600 eura. Razliku za smještaj u dom moraju platiti članovi obitelji koji se i sami koprcaju s malim prihodima, kreditima i poskupljenjima. Ima i onih koji već primaju svoju mizernu mirovinu, a i dalje brinu o starim roditeljima. Ni te dvije mirovine kojim bi zbrinuli starijega, nisu dovoljne ako ne uspije smještaj u neku županijsku ustanovu.

Održana tribina Alarm za obiteljsku medicinu Da štima svima

Održana tribina Alarm za obiteljsku medicinu

Župan Komadina traži veći financijski angažman države. Davor Štimac predlaže znatno veći broj specijalizacija za obiteljsku medicinu. Leonardo Bressan pozvao zdravstvene ustanove i ugovorne ordinacije obiteljskih liječnika da od HZZO zatraže bolje ponude za nove ugovore.

Tribina Da štima svima - Alarm za obiteljsku medicinu

Tribina – Alarm za obiteljsku medicinu

„Alarm za obiteljsku medicinu“ naziv je nove tribine u organizaciji udruge „Da štima svima“. Na rasporedu je u četvrtak, 26 siječnja u 18 i 30 na botelu Marina. Sudjeluju: ministar zdravstva Vili Beroš, primorsko goranski župan Zlatko Komadina te liječnici: Leonardo Bressan i Davor Štimac.

Grobnička cesta i dalje ostaje u mraku

Grobnička cesta i dalje ostaje u mraku

Projekt je odavno završen, ali njegova provedba još nije u planu. Iako je neosvijetljena cesta potencijalna opasnost za pješake, od Banskih vrata prema Kačjaku i dalje caruje mrak.

Decentralizirana sredstva samo za Gradske škole

Decentralizirana sredstva samo za Gradske škole

Prihode za decentraliziranu funkciju osnovnog školstva Grad Rijeka raspoređuje  isključivo za financiranje škola kojima je osnivač. Tu ne spadaju: Waldorfska, Katolička ni Glazbena škola.

To je to