Novosti

Najnovija objava

Moglo bi vas zanimati

Usvojen nepoticajni rebalans proračuna - Davor Štimac

Usvojen nepoticajni rebalans proračuna

Sa 17 glasova „za“,  11 „protiv“ i tri suzdržana  glasa, iz drugog je pokušaja usvojen rebalans proračuna Grada Rijeke. Izvorni proračun povećan je za 5,3 posto te sada iznosi  185 milijuna kuna. Nezavisni vijećnik Davor Štimac ocijenio ga je nepoticajnim

Odbor za kulturu

Rijeka sve neugodnija za život

Otvorena su gradilišta na više frontova i uz njih je vezana prometna gužva. Više od toga građane ipak živcira nedostatak parkirnih mjesta i nefunkcionalni Autotrolej. Kako očekivati da u centru bude manje automobila, ako ne funkcionira javni prijevoz?

Teatrino i dalje propada - Pitanje je kad će tamo biti ART kino (1)

Teatrino i dalje propada – Pitanje je kad će tamo biti ART kino

Unatoč ‘debelom’ kašnjenju ex Benčić ipak pomalo dobiva planirani izgled, samo zgrada teatrina i dalje propada. Zajedno sa okolnim objektima, unatoč početnim lutanjima o njegovoj suvremenoj namjeni, teatrino je također dio projekta revitalizacije bivšeg industrijskog kompleksa Rikard Benčić.

Psihijatrijska bolnica Lopača

Lopača na putu prema financijskom oporavku

Psihijatrijska bolnica Lopača i njena financijska nestabilnost aktualan je problem Grada Rijeke koji joj je osnivač, ali i PGŽ-a na čijem se teritoriju nalazi. U Lopači su preostala četiri specijalista psihijatra pa u takvim okolnostima teško funkcionira.

Koliko traje privremenost - Da štima svima

Izložba Torpedo kao i Torpedov kamion još bez prostora

Nakon izbora nove ravnateljice Muzeja grada Rijeke, od Grada i te Ustanove očekujemo još snažniji angažman i oko izložbe Torpeda. Kad već nemamo Tehnički muzej, nadamo se što skorijem pronalasku prostora za tu izložbu.

To je to