Novosti

S nama nema trgovine

S nama nema trgovine
S nama nema trgovine - stajalo je u naslovima mnogih izvještaja s konferencije za novinare Nezavisne liste Davora Štimca, održane nakon završetka drugog kruga lokalnih izbora.

S nama nema trgovine – stajalo je u naslovima mnogih izvještaja s konferencije za novinare Nezavisne liste Davora Štimca, održane nakon završetka drugog kruga lokalnih izbora.

Štimac: S nama nema trgovine, podržavat ćemo projekte, bio je naslov na portalu Radio Rijeke. Davor Štimac: Ostajem ozbiljno u politici i aktivno ću djelovati u riječkome Gradskom vijeću, javio je Jutarnji list.

Na konferenciji za novinare, što ju je 31.svibnja održao Davor Štimac sa suradnicima, najavljen je nastavak rada u Gradskom vijeću Grada Rijeke i Županijskoj skupštini. Tom je prigodom rečeno kako vijećnici iz njegove inicijative neće ulaziti u koalicije ni s kim te su otvoreni samo za projektnu suradnju. Bit će biti konstruktivna oporba te će podržati samo dobre projekte i inicijative, najavili su tom prigodom, bez obzira na to s koje strane političkog spektra budu dolazile.

Iva Rinčić je najavila da će jednako djelovati i kao članovi županijske skupštine. Na novinarski upit bi li prihvatio mjesto predsjednika Gradskoga vijeća, Davor Štimac je odgovorio da ga takva funkcija ne zanima. Štimac je, kao što je to učinio i u izbornoj noći, zahvalio svima koji su izašli na birališta, a posebno onima koji su dali potporu njemu i njegovom timu.

Još je jednom čestitao je Marku Filipoviću na osvojenom gradonačelničkom mandatu, dok je svoj rezultat na izborima usporedio s onim hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Podijelite objavu:

Nove objave

Prijavite se na naš bilten