Novosti

Je li Zlatko Komadina i dalje župan?

Je li Zlatko Komadina i dalje župan - Iva Rinčić
U odlučivanju o izboru direktora Ekoplusa je neutralan, u slučaju Mrtvaška ga mijenja Marina, Medarić, delegacije prima Vojko Braut, strane investitore ne prima, a osobno je u zadnjih osam tjedana održao tek jednu redovitu konferenciju za medije.

Budno pratimo vaš rad poručila je županu Zlatku Komadini na aktualnim satu Skupštine PGŽ nezavisna Iva Rinčić te upitala:

„Jeste li vi i dalje naš Župan ili ovu funkciju obavljate samo počasno odnosno protokolarno?“

Vojko Braut prima delegacije umjesto župana

Podsjetila je na to da je župan Zlatko Komadina u proteklih osam tjedana osobno održao tek jednu konferenciju za  medije.

„Tako je zapravo od izbora“, ocijenila je vijećnica Rinčić te podsjetila da se Župan poziva na neutralnost i suzdržanost u slučaju izbora direktora Ekoplusa.

„U slučaju Mrtvaška vas mijenja kolegica Marina Medarić, ne primate strane investitore, delegacije umjesto vas prima Vojko Braut.

Zanima me jeste li i dalje Župan ili ste svoje mjesto već prepustili? Ako niste, namjeravate li to učiniti u drugom dijelu mandata“, upitala je Iva Rinčić.

Zlatko Komadina: Bit ću Župan do kraja mandata

„Nije rad Župana samo ono što se vidi u medijima. Za Župana sam izabran i to ću biti do kraja mandata.“ rekao je Zlatko Komadina dodavši da povremeno na zadatke šalje zamjenike.

„Ne znam jeste li primijetili da sam bio s gospodinom Filipovićem i otvarao ono igralište, pa sam bio i sa školama potpisao ugovor za Centar kompetentnosti, da sam bio s gospodinom Plenkovićem i  u tišini lobirao za 3.Maj i t.d.“ nabrojio je župan Komadina dodavši:

„Ne brinite se vi za mene. Ja sam tu i što god treba, vi se slobodno javite.“

Podijelite objavu:

Nove objave

Prijavite se na naš bilten